Ole Christen Løvli
Løvli var fastlegen min i et par år da jeg bodde i Trondheim.Var ikke helt fornøyd. Gikk med et medisinsk problem over lang tid som han ikke tok på alvor. Han har også dårlig tid til pasientene sine og virker noe stresset. Gir litt inntrykk av å være ung og uerfaren.
Jeg er kjempefornøyd med behandlingen jeg og min familie mottar hos Dr. Løvli. Er veldig takknemlig for å bli tatt på alvor og for å faktisk få hjelp når det har buttet i mot i andre deler av helsevesenet.
Vi hadde Dr. Løvli før, men byttet etter noen år. Vi hadde alle samme lege, og samtlige var misfornøyd pga hastverk og at man aldri fikk snakke ferdig. Man får rett og slett inntrykk av at han fungerer best på enkle medisinske vurderinger. Videre så er Løvli effektiv og ryddig.
Ole Løvli fungerer ikke for meg. Han stresser, jeg får ikke tid til å fullføre setningen min og jeg står alltid igjen som ett spørsmålstegn etter å vært der. Flere enn en gang har jeg følt at han er skikkelig nedlatende og ikke respekterer meg. Hardhendt i undersøkelser. Tilsammen er det vanskelig å stole på han, og jeg føler meg utrygg hos han, og jeg har brukt han i flere år... Skifter fastlege så snart jeg kan.
(som om ikke det er mer enn nok jobber det sannsynligvis de sureste og frekkeste legesekretærene jeg noensinne har snakket med der, man oppriktig gruer seg til å ringe til legekontoret)
Stressa og aldri tid til å la deg snakke ferdig. Blir sendt ut av legekontoret idet jeg kommer inn, tror aldri jeg har fått vært inne mer enn 2 minutt noengang så det sier seg selv at man ikke får gjort det man skal