Sven Midelfart

Petroleumslege

Venteliste

49 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Nidelven Legesenter AS Telefonnummer73 99 43 4073 99 43 ...
Kjøpmannsgata 31 7011 Trondheim
Sven Midelfart er en av 201 fastleger i Trondheim

Siste vurderinger av Sven Midelfart

Trygg, kunnskapsrik og seriøs

Absolutt den beste legen jeg noensinne har hatt.

Jeg føler meg tatt på alvor, han følger opp tema fra tidligere timer, er rask både til å svare på henvendelser og prøveresultater. Han er god på å forklare situasjonen, gir alltid forslag til hvordan problemer kan løses og er god til å informere. Dette er en lege som ser deg, tar seg tid til deg og følger deg opp. Han henviser videre hvis det er behov, og du får time raskt.

Lege som hører og ser deg

Profesjonell og dyktig lege.
Legen tar seg tid til å gi deg riktig hjelp og veiledning.
Alle leger burde vært mere midelfart...

Grei lege, men ikke greit system rundt ham.

Virker som en flink lege. Helt greie konsultasjoner de gangene jeg har vært innom. Systemet rundt ham har et stort forbedringspotensiale. Kort sagt: Når penger i kassen klinger, litt informasjon ut i fra sekretæren springer.

Så de kan definitivt bli bedre på pasienthåndtering. Det er veldig vanskelig å komme gjennom på telefon. Telefontiden de oppgir er tydeligvis ikke gyldig, da de tar ganske enkelt ikke telefonen (15+ min vent uten svar etc). Utover dette så krever de penger for alle andre former for (begrenset) kommunikasjon. Det betyr at de stort sett ikke er tilgjengelige for annet enn bestilling av time (6 kr), endring av time (6 kr), informasjon om time (6kr), andre tilsv. spørsmål som kan stilles innenfor 200 tegn (6 kr) etc. Og tegngrensen gjør at misforståelser oppstår lett, så da blir det vel fort (6 kr + 6 kr + 6 kr). Tilfeldigvis så gjør de tidvis også opplagte feil i timebestillingen som må rettes gjennom enda mer kommunikasjon.

Tillit, empati og energisk

Svein er en fin type som jeg personlig kommer godt overens med. Han tar seg god tid til å forstå dine problemer samtidig som hans væremåte gir deg energi. Har hatt en del utfordringer oppigjennom årene som jeg har kommet til han med, og dette har vi løst uten spesielle problemer.

Beste fastlegen jeg har hatt

Har aldri hatt et godt forhold til min fastlege, men da jeg flyttet til Trondheim byttet jeg til Sven og ble utrolig overrasket. Har aldri vært vant med å få så god hjelp og å føle at jeg blir tatt seriøst, men hos Sven har jeg hatt en utrolig positiv opplevelse! Han er hyggelig og hjelpsom, og forklarer tingene på en måte som jeg kan forstå. Etter at jeg byttet til Sven har jeg følt meg mye tryggere og komfortabel med å dra til fastlegen!