Njål Flem Mæland
Njål har vært min (og mine barns) fastlege i over 10 år nå, og jeg skal ikke bytte fastlege før jeg MÅ. Han er ærlig, omsorgsfull og flink, og jeg føler meg sett og hørt når jeg har time der, uansett om det er fysisk sykdom eller psykiske lidelser. Dette er en kjempeflink lege som jeg setter stor pris på å få komme til når jeg sliter med noe!
Opplever at han mangler sosial evner og ikke er god på kommunikasjon. Sier en del rare ting. Tar masse prøver for å være sikker å det er jo positivt, men kan i noen tilfeller bli slitsomt når han ikke stoler på prøvesvarene og tilbakemeldinger fra andre fagpersoner.
Denne mannen har reddet livet mitt. Bedre kan det vel ikke bli. Anbefales på alle måter. Takk til Njål Flem Mæland.
Hadde ham som fastlege i flere år, men byttet da jeg ikke følte jeg ble tatt seriøst. Følte nesten han lo av problemene mine og bagatelliserte det jeg fortalte. Var heller ikke særlig flink til å lytte. Men han har god tilgjengelighet da.
Lege Njål Flem Mæland er den beste legen jeg har hatt i mine 65 år👍 Han gir meg en trygghet som gjør meg sterk til å leve et liv som er utviklende tross jeg er 65 år, og ikke minst få gleden og positiviteten min frem!!!! Han har vært legen min de siste 20 årene tross jeg har flyttet og bor 8 mil unna!!! Jeg blir alltid veldig godt mottatt, og gir meg de svar og den hjelpa jeg har behov for!! Han er lyttende, effektiv og sikker-en lege jeg stoler 100 prosent på og anbefaler Njål på det høyeste👍