Arnfinn Nordstrand

Sjømannslege

Venteliste

14 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Din Doktor Telefonnummer73 98 28 8073 98 28 ...
Vollabakken 3 7030 Trondheim
Arnfinn Nordstrand er en av 201 fastleger i Trondheim

Siste vurderinger av Arnfinn Nordstrand

Styr unna

Som å snakke til en vegg. Altfor kjapp til å skrive ut medikamenter fora n å finne den egentlige årsaken til problemet. Ubehagelig vesen og stresser seg gjennom timen. Styr unna...

Verste legen jeg har hatt

Han har null forståelse av psykisk sykdom, og er totalt uinteressert i det du har og si. Gir deg heller bare noe antidepressiva og sender deg hjem enn å sende en henvisning til behandling. Anbefales virkelig ikke om du har en historie med psykisk sykdom.

Arnfinn er en kjempeflink lege

Har hatt Arnfinn Nordstrand som lege i tre år, og er veldig fornøyd.
Han lytter, og er informativ uten at det er noe dill.
Eneste negative er at han noen ganger kan være litt travel, men sånn er det vel med de fleste fastleger.

God Fastlege

Det er lett å få time hos Din Doktor AS. Meget god dialog med fastlegen. Han er klar i tilbakemeldingene. Legekontorert er godt organisert.

Rettferdig - DYKTIG

Doktor Nordstrand - har vært min fastlege de siste 10 år. Jeg har vært der for stort og smått - Dette er en fagmann som er løsningsorientert, og arbeider for nettopp det. En løsning for mitt problem. Ikke noe pjatt - men på ballen.

Alle konsultasjoner oppleves som svært grundige og profesjonelle. Han, går også lengre enn hva som kunne forventes for å sikre at konklusjonene som blir fattet er til det beste for meg.

Går ikke til min fastlege for en samtalepartner - men for å få hjelp til sykdom.

Dette er fastlegen for deg som ønsker en faglig dyktig LEGE med mye ekstra tilleggs utdannelse.

Anbefalt.