Petter Olberg
- Allmennmedisin
- Øre-, nese-, halssykdommer
Petter har vært fastlegen min i 7 år. Vurderer nå å bytte :( Han er veldig lite tilstede noe som gjør at man må inn til ulike leger. Jeg er til legen toppen 1 gang pr år og de siste 3 årene har jeg vært til Petter bare 1 gang(andre leger de resterende gangene)
Veldig dyktig lege på mange felt men ikke tilfreds med svangerskaps kontroller jeg har vært på. Grundig på samtale men veldig ufullstendig når det kommer til helsekort. Mye viktig info som blir utelatt.
Servicen fra de som jobber i tlf, disken, labben er ikke tilfredsstillende i det hele tatt.
Petter er en veldig god lege, både faglig og mellommenneskelig. Han tar seg alltid tid til å høre på alt du lurer på, og er veldig flink til å forklare. Dr. Olberg er alltid blid, og jeg har aldri følt at jeg må forte meg med å bli ferdig. Han tar også øyeblikkelig tak i det som feiler en, og sørger for å henvise raskt til spesialist om nødvendig. Når nye prøvesvar kommer inn er han flink til å sjekke opp med gamle, og oppdager derfor tidlig om det er negative endringer. Han sender melding øyeblikkelig, slik at man slipper å vente de ekstra dagene det ellers tar for å få brev i posten.
Eneste minus er at han i perioder er ute og reiser en del. Men da har Din doktor legekontor mange andre dyktige vikarer som kan steppe inn, så man får likevel raskt hjelp.
Din doktor legesenter har også en god nettside, slik at man slipper å sitte i telefonkø for å bestille time, eller fornye resepter.
Jeg skulle gjerne tatt med dr. Olberg på flyttelasset, og synes det veldig synd å måtte bytte lege.
Er fornøyd med den hjelpen jeg har fått. Du føler at du får tilstrekkelig med tid, og at du blir tatt på alvor. Må desverre skifte fastlege på grunn av flytting, men kan trygt anbefale Petter Olberg!
Er så fornøyd med legen min, Dr. Petter Olberg.
Han er lyttende, omsorgsfull, kunnskapsrik, blid og hjelpsom.
Føler meg utrolig godt ivaretatt, både av meg selv og av barna, som han har fulgt opp på fantastisk vis.
Han må ha en glimrende hukommelse, for ofte spør han om barna ved navn og nevner spesifikke ting som jeg ikke hadde regnet med at han skulle huske.
Han tar seg alltid tid, er grundig ogj eg opplever at han er behagelig og proffesjonell når "pinlige" spørsmål eller undersøkelser må gjøres.
Synes han virker like hyggelig til alle sine pasienter når jeg har vært der.
Eneste minus er at han har så mange jern i ilden, at han ikke er tilgjengelig hver dag.
Men, skjønner godt at vi må dele på han:-)
Forøvrig har jeg stort sett alltid fått hjelpsom service hos legesekretærene også, synes de har vært greie alle sammen jeg!
Petter er en trivelig fyr, men gir nesten ingen informasjon man egentlig trenger å vite. Etter hvert legebesøk hos han har jeg vært nødt til å søke opp informasjon selv etterpå.
Har prøvd å ta opp litt pinlige temaer også, og da ble det virkelig sær stemning på kontoret, som om han ble like flau som meg.
Etter at jeg ventet over en time over tiden til timen min sist, uten å få noe informasjon, og ble i ettertid fortalt at han var opptatt i telefonen måtte jeg bare skifte lege.