Marit Rye

Allmennmedisin

Autorisasjon (1999)

Venteliste

Låst – ingen venteliste

Edda Legesenter DA Telefonnummer73 83 19 0073 83 19 ...
Olav Trygvasons gate 35 7011 Trondheim
Marit Rye er en av 201 fastleger i Trondheim

Siste vurderinger av Marit Rye

Dyktig, lyttende og effektiv

Marit har vært min lege i to år og jeg er meget fornøyd.
En person skrev dette tidligere og jeg er helt enig: "Derimot så er det slik at den dagen du virkelig trenger henne, så er hun alt annet enn overlegen, du får garantert god hjelp og all den tiden du trenger."
Hun kan virke travel noe dager, og er seriøs og effektiv, men hun egentlig er hyggelig, lyttende og alltid viser at hun vil hjelpe. Hun tar alltid meg seriøst, uansett hva det er og jeg føler meg trygg med henne. Hun er dyktig og oppdatert, men om hun er usikker om noe, eller om jeg trenger utredning, hun alltid henviser meg videre med en gang. I tillegg får jeg veldig god oppfølging.

Det kan tar litt tid (kanskje 2-3 uker) å få en vanlig time, men jeg har alltid fått akute timer samme dag når det trengs. Et par ganger måtte jeg ringe kontoret to ganger for å få en resept samme dag, men vanligvis når jeg bestiller på nett får apoteket e-resepten innen 1-2 dager, og jeg får en sms når det er klar. Sekretær og sykepleiere er profesjonell og effektiv.

Fornøyd

Jeg oppfatter Marit som en flink og kunnskapsrik lege som har behandlet meg godt som pasient i de fem årene jeg har gått til henne.

Hun kan virke travel og litt sur, men er jevnt over hyggelig og profesjonell. Jeg har opplevd at e-resepter ikke har kommet frem, og at jeg har måttet ringe legekontoret igjen, men dette vet jeg ikke om skyldes at det faktisk går litt fort i svingene hos Marit, eller om det er svikt i datasystemet.

Hun utredet meg for astma for noen år siden, og jeg var derfor mye hos henne i en periode og følte da at hun husket meg fra gang til gang. Slik er det dessverre ikke lengre, og jeg må gjerne gjenta sykdomshistorikken min i begynnelsen av timen.

Alt i alt er jeg veldig fornøyd, for hun er effektiv og gjør jobben på en troverdig måte. Hun har henvist meg videre når det har vært behov. Jeg bytter nå lege på grunn av flytting, men ville beholdt Marit dersom jeg skulle bli i Trondheim.

Jeg må dessverre ofte sitte lenge i telefonkø, og må oftest vente rundt 3 uker på legetime.

Beste legen jeg jeg har hatt !

Marit er en lege som jeg føler lytter og virkelig hører på hva jeg sier.
Hun er også flink til å vurdere min tilstand.
Sender meg raskt videre til undersøkelser der det trengs.
Jeg har flytter men ønsker å beholde Marit så lenge som det går an.

super lege

Vært min fastlege i mange år, og jeg er superfornøyd. Blir tatt seriøst og får den hjelpen jeg trenger eller blir henvist videre. Rask, løsningsorientert, glimt i øyet, humor, tillitsskapende oppførsel m.m. Kan ikke få rost denne legen nok!

Beste av de 4 fastleger jeg har hatt

Husker meg, og min historikk, og tok seg alltid tid til å grundig undersøke meg. Empatisk, forståelig, rask, alvorlig, tar deg og dine problemer alvorlig og har alltid gode råd. Eneste er, kanskje hun kunne kunne smilt litt mer, men hun var alltid sympatisk, og viste stor forståelse for tilstanden min. Måtte bytte pga flytting