John Slettum
Dr. Slettum har vært legen min i mange år. Han er kunnskapsrik og en veldig flink lege, I tilleg er han en veldig snill person som virkelig bryr seg om andre. Kommer aldri til å bytte lege.
Var veldig fornøyd med han veldig lenge og har hatt han som lege siste ti år. Siste årene har dette tapt seg. Er ikke oppdatert på basic ting og kommer med uttalelser og "tips" som hører forrige tiår til. Oppfølging er ikke-eksisterende da jeg får beskjed om at det ikke er noe man kan forvente. Får ikke svar på prøver med mindre man spør, henvisninger blir ikke sendt på over et år dersom man ikke selv purrer på. Bytter derfor lege.
Jeg ble yrkes skadet i en bilulykke.
Doktor Slettum prøvd å hjelpe meg som en far.
Han har gjort mye mer enn han hadde plikt å gjøre som en lege.
Jeg har flyttet fra Trondheim men savner den snille legen dypt !
Han er den beste legen som jeg hadde !
Tror jeg har hatt John Slettum som min fastlege siden 2001 . Han har vært så bra for meg , at jeg bestemte meg for å beholde ham som fastlege da jeg flytta til Fosen i 2006. Han har vært så god å hatt når det har vært som verst . Det at han forklarer meg i detalj hvordan kroppen min har det i situasjonen . og hva han mener er bra for meg .Tar seg goood tid når jeg har time .Han gjør meg glad .
Min erfaring er at han er en svært hyggelig og imøtekommende lege, som er opptatt av hele mennesket og forsøker å finne ut hva som er viktig i livet til pasienten. Inngår dialog med pasienten for å komme frem til fruktbare løsninger. Svært fornøyd.