Mona Størseth
Opplever Mona som en svært imøtekommende lege, som er flink til å lytte og hvor man føler at problemene sine blir tatt på alvor. I tillegg sitter man med følelsen av å bli tatt vare på av en faglig sterk lege som kan sine saker. Har ingenting negativt å si om denne legen!
Jeg har hatt Mona som fastlege i fire år og har aldri hatt en så god fastlege før. Jeg føler meg at hun tar meg på alvor, og er nøye med å ta seg tid til å forstå og undersøke problemene jeg kommer med. Hun er også rolig og trygg å gå til.
Rett og slett. Dr. Størseth er en faglig dyktig, imøtekommende og omhyggelig lege, men likevel en konsis og direkte problemløser.
Jeg hadde mitt første møte med Mona forrige uke. Opplevde ingen forståelse på min situasjon hvor jeg sliter psykisk...Jeg ville slutte på medisin(anti-depressive) og ble møtt med en tvilende stemme. Hun spør om jeg har noen å gå til. Jeg svarte at jeg går til hypnoterapaut hvor jeg trives. Hun spurte hvor mye det kostet, jeg svarte 850 kr. Hun begynte så å prate om jeg synes det fungerer, og jeg svarte at det synes jeg. (ganske stor selvfølge når jeg har gått på medisin i 6 år, og vil nå prøve å slutte etter å ha gått i hypnoterapi. Hun forklarte så at hypnoterapi ikke er vist forsking på, men om jeg syntes det var verd pengene så greit... også begynte hun å anbefale psykologer til meg...hun mente også at grunnen til at jeg har lagt på meg ikke skyldes antidepressive, hvor jeg vet selv at jeg har gjort og det er flere som har gjort det. Jeg hadde egentlig andre ting å ta opp samtidig som jeg var hos legen, men kunne ikke komme meg fort nok ut. Jeg var ganske selvsikker når jeg kom inn, gikk ut med dårlig selvtillit og følte alt jeg har jobbet for var ødelagt... heldigvis fikk jeg time med min hypnoterapaut som fikk meg til å innse at ingenting er ødelagt....
Hun virket overlegen, sur og viste lite medmenneskelighet.
Jeg kommer til å bytte fastlege.
Jeg har vært pasient hos Mona i hvertfall fem år og jeg er veldig fornøyd. Hun lytter og tar det du sier til følge, selv med vage symptomer som hodepine og kvalme. Jeg har også slitt psykisk, hvor hun har hjulpet meg med å skaffe den hjelpen jeg trengte. Det er synd å nå måtte bytte lege pga flytting.