Tore Eggen
Faglig sett gir han inntrykk av å være kunnskapsrik, men dette ble litt ødelagt av at jeg opplevde han litt smågretten, brysk og kommanderende. Han var lite imøtekommende og forståelsesfull, hadde lite lyst til å lytte og avbrøt gjerne når jeg snakket. Han var mest opptatt av å belære. Undersøkelsen han gjorde gav også inntrykk av å være overfladisk og lettvint. I tillegg fikk jeg følelsen av at han ville bli fortest mulig ferdig med timen.
Tar seg god tid til pasientene. Snakker i et forståelig språk. Forklarer hva ting betyr. Har humor og er lyttende. Prøver å finne ut av problematikken og gir seg ikke. Snill og godlynt.
Tok meg ikke på alvor, gadd ikke høre på hva jeg hadde å si. Følte at hans oppfattninger var det eneste som betød noe. I tillegg svært lite tilgjengelig
Etter mange års kamp for å bli trodd og forstått, byttet jeg til dr. Eggen for snart tre år siden
Han har hjulpet meg ut av offerrollen som overgrepsutsatt, tatt mageproblemene mine på alvor, samt sørget for at jeg, til tross for fibromyalgi, nå starter i jobb :-D
Hadde aldri vært her jeg er i dag uten hans støtte å hjelp! ♥
Tore er flink til å lytte og jeg føler at problemer blir tatt på alvor.
har bestandig blitt godt mottatt hos ham.