Andreas Rye
Rye oppleves som både som firkantet og lite fleksibel. Har dessverre mistet den medisinske tryggheten til ham i tillegg, og skiftet fastlege av den grunn. Det har jeg ikke angret et sekund.
Fremstår som brå og lite empatisk, alt kan settes opp på en ny time istedet for å ordne enkle ting der og da og firkantet i tankegangen. Jeg anbefaler et sensitivitetskurs, hvor kommunikasjon kan forbedres. Og så hjelper det med litt mer struktur, demper stress og gir rom for å ta beslutninger.
Følte jeg var uten doktor da jeg hadde Rye som fastlege. Vi kommuniserte utrolig dårlig, følte jeg satt mest og ventet. Først på venterom, så på at han skulle skrive ferdig på pc. Etter timene gikk jeg alltid ut med følelsen av at mitt problem overhode ikke var løst, men at jeg istedenfor ble utredet for ting som overhode ikke var problemet. Nå ble mine problemer heldigvis løst av andre leger ved samme senter. Men jeg byttet lege, og har fått igjenn tryggheten å følelsen av å bli tatt på alvor.
Jeg føler meg både sett og ivaretatt, og får god oppfølging av mine helseproblemer. Og jeg setter stor pris på at han alltid er oppdatert på nye medisiner etc.
Grundig og dyktig lege, god på hjerte og indremedisin. Men i kommunikasjonen kan alltids leger bli bedre. Liker ikke leger som alltid har dårlig tid. Og hvorfor denne utidige ventingen på å komme inn til legen hele tiden? Manglende planlegging styrker jo ikke akkurat tilliten til legekontoret.....
Neste gang jeg bruker av MIN dyrebare tid, forventer jeg å slippe å vente en halvtime etter at legetimen er satt opp.