Asad Uzzaman
Veldig lite engasjert i meg som pasient, ser ikke på meg - bare skriver på pc. Spør ikke spørsmål, undersøker ikke - virker som han ikke liker å berøre andre mennesker.
Føler meg meget lite ivaretatt når jeg er hos denne legen.
Det positive er at det er kort ventetid for å få time.
Har vært på time hos denne legen. Han er totalt uinteressert i deg som pasient og kjører et pliktløp med klokken. Mulig det er derfor han alltid har ledige time. Bytt lege!
Han virker uinteressert i meg som pasient, ser ikke på meg og spør ikke spørsmål om symptomer etc. Jeg bytter så snart det er andre ledige i kommunen!
Følger klokka, virker ikke alltid som han er "tilstede" og bryr seg. Spør ikke hvordan det går eller hva han kan hjelpe med.
En rolig og dyktig lege,er veldig glad jeg har han som fastlege, føler meg trygg og ivaretatt. Han bruker den tiden som trengs og føler ikke jeg blir kastet ut slik jeg har opplevd ved tidligere leger.
Legekontoret er også hyggelige og gjør sitt ytterste for å hjelpe når det kommer til hastetimer og evt gode råd.
Generelt er Fetlegesenter et flott sted med dyktige og hyggelige leger og helsepersonel.