Natalia Leonidovna Savinova Danielsen

Autorisasjon (2001)

Venteliste

15 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Natalia Leonidovna Savinova Danielsen er en av 58 fastleger i Bodø

Siste vurderinger av Natalia Leonidovna Savinova Danielsen

Anbefaler henne ikke

Jeg har vært hos henne en del ganger dette siste året. Synes ikke hun lytter godt nok til meg som pasient. Dårlig språk og missforståelser begge veier. Når jeg påpeker at jeg ikke forstår eller spør om igjen, blir hun stresset og irritert. Går ofte ut derifra uten å ha sagt det jeg kom for. Hun overtar samtalen fullstendig. Kommer til å bytte fastlege.

Flink og effektiv!

Jeg har bare positive ord å si om Natalia. Har kun vært hos henne tre ganger, da alle gangene har hatt problemer hun har fått ordnet opp i.
Litt vanskelig å skjønne språkmessig, men går bra hvis du bare legger godviljen til :) Synes selv ikke det er noe stort problem.
Skal nok fortsette å ha henne som min fastlege:)

Bra lege.

Har ikke noe å utsette på denne legen, da hun utfører sine / mine ønsker på en behagelig og verdig måte. Er også flink å henvise videre, da det er ting som krever det. Det er å nevne at ved vidrehenvisning får du rask innkalling hos rett instans. Det kan se ut som at vi ikke har samme lege.

Meget flink med barn

Opplevde at hun gjorde en meget god undesøkelse av mitt barn på 4 år, både jeg og min samboer har hatt timer hos henne for vårt barn, og syntes hun var meget nøye og dyktig i sine undersøkelser, og barnevennlig :) Beste behandlingen vi har opplevd av vårt barn, som hadde annen fastlege tidligere + div. besøk på legevakt.

Kan du gjenta det?

Dessverre vanskelig å forstå henne. Dessverre også vanskelig å forstå og akseptere hennes mening om at "det er normalt å ha litt vondt", når man kommer med smerter som hun ikke klarer å finne ut av.