Anne Gro Vagle
Føler meg ikke sett. Hun snakker om ting som ikke har med meg og mine problemer å gjøre. Antar uten å spørre meg hva som er problemet. Avviser mine forklaringer og ønsker. Hun har alltid dårlig tid når jeg kommer, rusher og stresser meg.
Jeg er veldig førnøjd med Anne gro . Har ikke hatt henne som fast lege lenge . Men veldig kunnskapsrik og dyktig lege. Litt stressa iblant men det er ikke noe problem . Rekomenderas sterkt !
Legen opplevdes som både overlegent og arrogant. Ringer aldri tilbake selv etter avtale. Selvom vi ringte og la igjen beskjed flere ganger på flere dager.
Følte oss veldig provosert siden dette gjaldt ungen vår.
Hun var mye bedre lege før, men, er blitt mye mer arrogant nå.
Jeg har hatt henne som fastlege i flere år, men har blitt mer og mer misfornøyd med henne. Hun er stresset og tar seg ikke tid til å høre på hva du har å si. Noen ganger virker det som legetimen er mer for henne enn for deg (hun som prater mest), og du må stille dine siste spørsmål i døråpningen. Sekretærene ved legesenteret er ikke særlig hyggelige, og legen er vanligvis 40 minutter forsinket. Hun beklager aldri forsinkelsen, men ser på det som noe som ikke kan unngås og opp til pasienten å akseptere.
Det positive jeg kan nevne er at det er gode parkeringsmuligheter, og du får time kjapt dersom du har et akutt behov for vurdering av helsen din.
Pga stress/tidspress får hun det dessverre ikke alltid til. Hun har mye kunnskap. Nok til å innrømme det, hvis det er noe hun ikke vet. Men roter/glemmer endel. Tror hun har for mange pasienter