Jannicke Fosdahl
Føler at hun tar meg på alvor. Forklarer med et forståelig språk hva hun tenker. Fikk raskt nye resepter etter å ha sendt elektronisk melding.
Har vært innom en del ganger med forskjellige problemer, og hun har god breddekunnskap og gir seg ikke før hun har løst problemet. Har opplevd før å bli behandlet i forhold til ung alder, men Jannicke tar deg på alvor uansett alder. Hun gjør sitt beste for å hjelpe deg, og hvis hun ikke kan hjelpe deg optimalt henviser hun deg gjerne videre slik at du får det beste resultat.
Har blandede opplevelser med henne. Noen ganger er hun hyggelig, men oftest er hun stresset og uinterressert. Har vært innom en del ganger, men jeg har ikke egentlig fått svar på noe av det jeg har lurt på, annet at jeg bare må vente å se om problemet løser seg av seg selv, og på oppfølgingstimer er hun ikke oppdatert. Dessuten er det lang ventetid, legesenteret reklamerer med time på dagen, men har som oftest måtte vente en uke eller lengre. Er herved på utkikk etter ny fastlege.
Har nesten ikke benyttet fastlege på 14 år. Når jeg trenger en, opplever jeg ikke å bli lyttet til for det som er mine problemer. Føler at jeg ikke blir trodd på.
Jannicke er en flott og dyktig lege, hun tar ting på alvor og hun er flink til å undersøke ting videre. Virker også som hun har god fagligkunnskap. Hun duller ikke mye, og sier ting slik som de er, noe jeg syns er flott.