Geir Haugen
Enten det er bagateller, pinlige ting eller mer alvorlige ting jeg kommer føler jeg alltid at jeg får den oppfølgingen jeg trenger og at jeg blir tatt på alvor. Jeg kommer ikke til å bytte fastlege mens jeg bor i Bodø. Jeg kan virkelig anbefale denne legen på det varmeste.
Flink lege,har spesialisert seg på felt han kan.Gikk med en prolaps lenge-var hos han en torsdag-henvist til sykehus.dagen etterpå operert i Tromsø---Dette er ikke i tvil at man tar pasienten på alvor..Blid og imøtekommende.Synes det er slikt man skal behandle pasientene.Sms-time bestilling er positivt.
Nå er jeg ikke så ofte hos han Geir, men de gangene jeg møter opp har han bestandig full fokus på meg. Jeg får den behandlingen og servicen jeg forventer.
Har gått noen ganger til denne karen og har ikke hatt noen store problemer.
Det går litt fort for seg kanskje, virker pittelitt stresset og det gjør at man kan fort glemme av alle spørsmålene man hadde tenkt å stille ham på forhånd. Det er han sikkert også siden det tar 30-45 min. ekstra ventetid (uten unntak så langt) på å få komme inn til fastsatt tid.
Men alt i alt når man endelig kommer inn så oppfatter jeg ham som en dyktig og flink lege faglig.
Har hjulpet meg flere ganger. Tilgjengelig og dyktig.