Stian Holmvik
Tilleggskompetanse
- Petroleumslege
- Sjømannslege
0 av 1200 (Bodin Legekontor)
Denne fastlegen har hjulpet med utrolig mye. Fra de enkleste ting som injeksjoner til god råd og veiledning gjennom vanskelige tider. Tusen takk !
Har hatt Stian som fastlege i 15 år nå. Forståelsesfull og støttende lege som ser hele deg. Bor nå på fauske, men kommer aldri til å bytte fastlege. Anbefaler alle å ha Stian som fastlege.
Stian Holmvik er en fantastisk lege som er meget imøtekommende, dyktig og nøye- uansett hva problemet måtte være. Han ser hele mennesket, og man føler seg godt ivaretatt- både medisinsk og psykisk. I love this guy!
Mannen er rett på sak, nøyaktig, effektiv og tillittskapende.
Han er meget faglig oppdatert, og er veldig dyktig på å forklare avansert fysiologi og patologi på en slik måte at jeg som pasient forstår hva som menes. Har man Holmvik som fastlege kan man være sikker på at man er i de beste hender.
Hatt Stian som fastlege fra jeg var 17 år. Med opphold på 3 år gr. flytting, så fikk jeg han tilbake igjen, heldigvis!
Lytter, forstår, utreder, undersøker, henviser, ja, du føler deg 110% trygg og hørt inne hos han.
En mann som virkelig lever for det han jobber med, og viser stor entusiasme og engasjement til yrket sitt!
Ord blir fattige i beskrivelsen av denne legen. Det er bare positivt å si.