Stian Holmvik

Autorisasjon (2004)

Tilleggskompetanse

• Petroleumslege
  • Sjømannslege

0 av 435 (Bindal Legekontor)
0 av 1200 (Bodin Legekontor)

Venteliste

121 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Bindal Legekontor Telefonnummer75 03 25 6075 03 25 ...
Oldervikveien 5 7980 Terråk
Stian Holmvik er en av 3 fastleger i Bindal
Bodin Legekontor Telefonnummer75 50 70 4075 50 70 ...
Østensenveien 9 8009 Bodø
Stian Holmvik er en av 61 fastleger i Bodø

Siste vurderinger av Stian Holmvik

Bodøs beste fastlege

Faglig svært dyktig, hyggelig, holder tidsskjemaet. Hatt mange leger, men Stian er den beste! Ikke mer å si om det, Og personalet er ikke stressa og er hyggelige, så Bodin legekontor, det er topp!

fantastisk lege!

Stian er den beste legen jeg har hatt. Han er faglig meget dyktig og er meget servise innstilt lege. Jeg husker at etterhvert legebesøk hadde jeg lyst til å sende blomster som takk. Jeg var strålende fornøyd!! Dessverre måtte jeg finne ny fastlege etter at jeg flyttet ut av kommunen.

Bedre lege finner du ikke!

Har hatt Stian som fastlege siden han begynte. Utrolig proffesjonell og hyggelig lege. Alltid ærlig og rett på sak. Lyttende og oppmerksom på behov og spørsmål jeg måtte ha. Ærlig på egen kompetase og henviser til andre det det er fornuftig.

Han er etterhvert blitt enestående på området muskel og skjelett. Han har hjulpet meg med ting andre leger har gitt opp.

Sjelden bra lege.

Lege- Slik de bør være :)

En fantastisk lege med god dialog med pasientene. Sakelig, professjonell, men allikevel personlig i møte med pasientene sine.

Dette er fasiten for hvordan leger burde være. I nasjonale medier finner en også at han er en av de fremste legene i landet på sine felt, og at mannen også bruker stor tid på å være faglig oppdatert, noe som innenfor medisin er kanskje det viktigste av alt.

Jeg håper personlig at jeg aldri må bytte lege, for i denne mannens hender føler jeg meg trygg på at min helse blir ivaretatt på en best mulig måte.

Forståelsesfull og flott!

Gjør sitt beste hver gang jeg har vært der. Henviser videre når det gjelder områder han ikke kjenner så godt.