Stefan Kjelling
- Allmennmedisin
- Samfunnsmedisin
Tar seg tid til deg når du kommer, og tar alle bekymringer på alvor i motsetning til mange andre. Super lege!
Byttet til denne legen etter å ha flyttet til Bodø. Bakgrunnen for valget var faktisk de kommentarene jeg har sett her. Må si at jeg ikke ble skuffet! Han lytter og tar seg god tid, og du føler du blir tatt på alvor. Veldig behagelig å prate med.
Kjelling lytter, han ser på meg og ikke på datamaskinen når jeg snakker. Han gir inntrykk av å ta tid til jeg har forklart hva som er problemet. Opplever meg respektert som person.
Stefan er empatisk, viser forståelse og gjør så godt han kan for å hjelpe. Han sjekker grundig opp problemstillinger og henviser deg videre om du ønsker. Han bruker god tid på sine pasienter og lytter ordentlig på hva du har å si. Han er til nå den eneste legen jeg har møtt som jeg føler at jeg stoler på.
En lege hele familien benytter seg av nå. Han er imøtekommende, flink og ærlig. Han fant ut hva som feilet meg, etter jeg har hatt tre andre fastleger som ikke tok mine smerter på alvor. En hyggelig lege som bryr seg om pasienten, og ikke klokka. Blir aldri å bytte igjen!