Gro Merete Reppen

Autorisasjon (2009)

Venteliste

112 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Gro Merete Reppen er en av 61 fastleger i Bodø

Siste vurderinger av Gro Merete Reppen

Om bare alle hadde vært som henne!

Gro sin profesjonalitet kan ikke beskrives, hun tar seg tid til deg og hele legesenteret oser av godhet hos ansatte, både av legene og helsesekretærene!

Gro henviser deg gjerne videre til spesialist helse tjenesten. Jeg har ett helt team rundt meg og hun inkluderer gjerne de som er "under" henne i oppfølgingstjenesten om hvilke meninger de har om endringer i planene, uansett hva det er.

Gro er en fantastisk lege som inkluderer deg mye i sine tanker og spør hva jeg mener. Jeg får oppmuntringer ifra henne og hun spør gjerne om hvordan det går med andre ting enn hva som har med helsen og gjøre.

Jeg føler meg trygg hos henne og hun skulle vært klonet og vært legen til alle!

Flink med barn

Gro har virkelig et eget lag med barn. Mine barn er ikke redde når de skal dit. Hun er flink med folk generelt!

Bedre lege skal man lete lenge etter

Jeg har hatt Gro som fastlege i 2 år nå, og jeg er veldig fornøyd. Hun tar seg tid til å lytte, og forklarer alt på en måte som gjør at man skjønner hva det er hun sier. Hun tar kontakt når svar på blodprøver er klare, og man får raskt beskjed om det er noe uregelmessig ved dem som gjør at hun vil ta nye prøver eller lignende.

De andre på Innstranda legesenter er også flinke og i møtekommende. De vet hva de gjør, og vet hvordan man skal behandle alle pasienter med respekt og forståelse.

Bra lege,

men har litt for mye tendens til å henge seg opp i tidligere diagnoser. Vanskeligheter med å "se utover". Og litt for flink til å si: "men det er jo bare å ......" Livet er ikke bare sort/hvitt.

Legen som ser meg!

Jeg har hatt mange leger opp igjennom tidene grunnet mine psykiske helseplager, og en del flytting.

Etter at jeg kom til Gro Merete har mitt forhold til leger forandret seg helt! Hun er utrolig dyktig, og følger meg godt opp. Jeg føler meg som en person som blir sett og ivaretatt når jeg er til henne, og ikke bare en pasient på listen hennes!

Jeg unner virkelig alle å ha en så dyktig lege som Gro Merete!