Håvard Solbakken

Petroleumslege

Venteliste

2 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Tverlandet Legesenter Telefonnummer75 50 71 3175 50 71 ...
Mølnbakken 86 8050 Tverlandet
Håvard Solbakken er en av 58 fastleger i Bodø

Siste vurderinger av Håvard Solbakken

Dyktig Lege

Både jeg og min sønn har Solbakken som vår fastlege, det er en meget grundig og flink lege som virkelig er intressert i sitt fag. Min sønn måtte fjerne mandlene sine og dette ble faktisk også utført av dr.Solbakken da han jobbet på NSH. En lege som kan anbefales på det sterkeste.

Empatisk

Empatisk og grundig lege, tar seg tid og setter seg inn i dine problemer, anbefales!

Aldri mer tilbake

Nedlatende og sur for at man hadde kommet med et sykt barn man var bekymret for. Dårlig lag med barn. Skal aldri tilbake dit!

Ordentlig lege!

Håvard tar en seriøst, og lytter. Han har en bred forståelse for faget, praktiserer "Bedre å være helt sikker"-filosofien og nøler ikke med å rådspørre seg, rekviere undersøkelser, eller å referere videre til spesialister.

Det eneste som er å utsette, som egentlig ikke burde være så ille; er at han kan speile pasienter, og dermed oppleves som ubehagelig, arrogant eller lignende, men etter litt tid innser en at han er simpelten veldig fokusert, og interessert i å komme til bunns i saken. Tar jobben sin på alvor!

Imøtekommende

Godt fornøyd. Lytter og forklarer. Jobber effektivt og ser på flere plager dersom de 20 konsultasjonsminuttene ikke er overskredet.