Leif Erik Traasdahl

Låst – ingen venteliste

Leif Erik Traasdahl er en av 58 fastleger i Bodø

Siste vurderinger av Leif Erik Traasdahl

Flink med hypothyreose

Oppdatert. Ser på symptombildet og vet at du kan være stoffskiftesyk selv om TSH og T4 er "normal". Lyttende og behagelig å kommunisere med.

Veldig flink!

Utrolig folkelig lege som tar alle problemer seriøst, enten de er små eller store. Og om man trenger å bli videresendt til et annet fagområde eller lignende skjer dette som regel utrolig fort.

Eneste minuset er ventetiden, men det er vel ikke annet å vente når han er så flink som han er.

Fantastisk lege

Har bare positive ting å si om legen. Det er ofte lang ventetid på kontoret, men når du kommer inn er du 100% i fokus. Han tar seg god tid og lytter til alt du har å si. Dersom han ikke kan hjelpe deg nøler han ikke med å sende deg videre ril eksperter

Dyktig lege.

En lyttende og dyktig lege. Man blir fulgt opp,og det gir trygghet. Meget glad for at jeg og min familie får være på hans pasientliste!

Veldig flink lege

Han tar seg alltid god tid til å lytte og forklarer på en lett forståelig måte hva som skjer eller hva som bør skje videre. Han har god oppfølging. Hele familien går hos han, og vi kunne ikke tenke oss noen annen lege.