Kirsti Eliassen
Kirsti er en veldig dyktig lege. Hun gjør grundige undersøkelser og nøler ikke med å henvise videre hvis det er nødvendig. Hun tar pasienten på alvor.
Legen er også veldig flink med barn og får dem til å føle seg trygge.
Jeg har hatt flere leger, og Kirsti Eliassen er jeg best fornøyd med!
Jeg er en pasient med kronisk sykdom som er relativt mye innom helsevesenet. Jeg oppfatter denne legen som grundig, rolig og effektiv. Hun bruker den tiden som trengs til konsultasjonen, og hun er flink til å henvise videre til spesialist dersom det er nødvendig.
Kirsti er en god fastlege, men føler av og til at pasientkommunikasjonen kan være vanskelig. Ved telefonkontakt får man som oftest korte svar som ikke svarer på spørsmålene, og man føler at legen ikke er av interesse for å diskutere situasjonen og vil bli fortest mulig ferdig. Har hatt henne i mange år og er generelt fornøyd, men som sagt, kunne vært bedre på telefonisk kontakt.
Til tross for en noe av og til fraværende holdning er hun dyktig og gjør jobben sin godt. Hun gir gode råd og forslag til tiltak. Er det noe som krever behandling ordner hun alt kjapt og effektivt!
Anbefales!
Hun er flink vedrørende gynekologiske undersøkelser. Kan virke som litt travel noe som gjør det vanskelig å spørre henne om enkelte ting, virker dessuten som en lege som også har tro på alternative legemidler som f.eks. helsekost..