Erlend Yngve Fagerjord
Utrolig hjelpsom, effektiv og svarer på alt man lurer på.
Tar seg tid å kommunisere utenom fast legetime angående alle undersøkelser som en tok og sender svarene til pasient slik at man holder seg à your og vet selv resultater. Er det ikke ledig time neste dag, så kan man be om å bli oppringt for å få råd.
Bedre lege kan ikke være! Er heldig at han er min fastlege!
Denne legen får deg til å føle deg som verdens mest anonyme person. Han møter deg på en veldig upersonlig måte. Tilgjengeligheten er upåklagelig men dette hjelper lite når han alltid er kort og usympatisk, selv når han har hele journalen foran seg.
Flere ganger tatt kontakt uten å kunne få kompetente svar. Inntrykk av at han baserer seg mye på å henvise videre. Fulgt lite opp selv.
Legen selv er grei, kan virke litt useriøs når han sitter i gynger i stolen og svarer kort, men ellers er ganske så snill. De resepsjonsdamene derimot er helt forferdelig frekke. Jeg vet ikke om det kan ha noe med sommerferie og helt ubrukelige sommervikarer å gjøre men etter nylig hendelse kommer jeg ihvertfall aldri tilbake, for folk som skal jobbe med å hjelpe andre skal ha litt omsorg i kroppen og ikke minst burde de klare å lytte til pasienter.
Er veldig fornøyd med Erlend. Som ung voksen med flere diffuse plager opplever jeg å bli tatt på alvor og henvist dit jeg skal. Det er slik det skal være de få gangene man oppsøker legekontoret.