Per Christian Gundersen

Sjømannslege

Venteliste

86 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Per Christian Gundersen er en av 89 fastleger i Tromsø

Siste vurderinger av Per Christian Gundersen

Trygg, hyggelig og empatisk.

Jeg har hatt Per Christian som min lege i snart 20 år. Han er empatisk, hyggelig og hjelpsom. Han strekker seg alltid langt for å hjelpe og jeg føler meg trygg på at jeg får god behandling når jeg er der. Han tar problemene jeg kommer med på alvor, hvor enn banale de kan være. Han er en god samtalepartner. Han spør alltid etter min datter når jeg er der og ber meg hilse. Han gjør alltid det lille ekstra.

Kunnskapsrik og behagelig

Per Christian Gundersen er en veldig behagelig lege, som skjønner seg på pasienten. Da jeg måtte ha høreapparat sjekket han først med meg om jeg virkelig kom til å bruke det istedenfor å få et og så være for forfengelig.
Han lytter på deg, tar seg tid til deg, og gir en behandling du som pasient faktisk følger opp. (Jeg har lett pillefobi).
Jeg kommer ikke til å bytte lege før jeg er helt pukka nødt!

Godt kunnskap og veldig mottakelig

Per Christian Gundersen hjalp meg med mange gode råd basert på hans innsikt om mine sykdomer. Det var også viktig for meg at han lyttet til meg hver gang jeg var på besøk.

den beste legen jeg har hatt!!

Dette er en fantastisk lege som tar seg tid til å lytte til deg og tar deg på alvor. I tillegg til å være svært hyggelig er han også veldig profesjonell. Man får time samme uke som regel, når man bestiller time og det meste går raskt unna. Jeg er kjempeheldig, og blir ikke å bytte før han går av med pensjon.

fantastisk flink lege

Har hatt Per Christian de årene jeg bodde i Tromsø, og har aldri hatt en bedre lege. Han har tatt meg på alvor, han lytter, har fått time på kort varsel, og har til og med hjulpet meg over telefon når jeg ikke har vært i byen. Synes det var trist å bytte fastlege da jeg flyttet, skulle gjerne ha tatt han med meg :) Anbefales på det sterkeste!