Trond Harald Hafstad
Min fastlege i mange år nå. Alltid tilgjengelig, alltid lydhør og hjelpsom. Om jeg ikke hadde hatt trond ville livet tatt en helt annen vending.
Anbefales! Flink, lytter. Er effektiv, og man får time raskt. Har solid kompetanse og får gjort unna ting.
Trond er en hyggelig lege og har vært legen min i 2 år nå. Jeg har som regel bare gode opplevelser, men til tider opplever jeg at han ikke har tid til å virkelig lytte. De to siste timene mine hos han har vært på kun 5 minutter, og jeg føler meg langt fra ferdig når jeg går ut fra kontoret hans. Jeg får sykemeldingen jeg kom for, men jeg opplever ikke at han prøver å hjelpe meg slik at jeg slipper å trenge en sykemelding ved et senere tidspunkt. Han er raskt og effektiv, men i enkelte tilfeller litt for effektiv. Men igjen så er han utrolig blid og hjelpsom de gangene han har tid til å høre på meg!
Er kjempefornøyd med Trond! Han har en lett og god tone, alltid hyggelig og blid. Føler at jeg blir tatt på alvoe og hvis han er usikker på noe, så er han ikke redd for å sjekke det opp/høre med andre. Kunne ikke vært mer fornøyd!
Jeg har kun positive ting å si om Trond. Tar meg seriøst, jatter ikke bare med på det jeg forteller han, jobber raskt men slurver ikke. Virker som har virkelig er interessert i jobben sin og pasientene sine.
føler meg heldig som har en så dyktig og positiv fastlege =)!