Frank Robert Kristiansen

Autorisasjon (2002)

Venteliste

1 person

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Nordbyen legesenter Telefonnummer77 66 18 8077 66 18 ...
Stakkevollvegen 33 9010 Tromsø
Frank Robert Kristiansen er en av 89 fastleger i Tromsø

Siste vurderinger av Frank Robert Kristiansen

Meget bra lege

Dr. Kristiansen har vært min fastlege i mange år, og han tar seg tid til sine pasienter. Jeg er meget fornøyd meg han.

Fornøyd

Jeg har slitt med ryggsmerter i over ti år. Var hos min tidligere fastlege og fortalte om plagene flere ganger uten å bli tatt seriøst. Første time jeg hadde hos FRK ble det foretatt grundig sjekk og jeg ble henvist til MR og spesialist på UNN. Nå har jeg fått en revmatisk diagnose og blir fulgt opp på en verdig måte.

Er det noe man kan trekke ned på, så er det ventetiden. Men som flere andre sier her, dette er en lege som tar seg tid til pasientene sine, så jeg har ingenting i mot å vente 15 min ekstra.

Tar deg på alvor

Jeg er meget fornøyd med Frank Robert som fastlege. Han har alltid tatt meg på alvor og henvist meg til UNN dersom det har vært nødvendig. Flink til å samtale for å finne ut hvordan man har det.

Han er også kjempeflink med barn og klarer å skape tillit. Totalt sett en dyktig lege som det burde finnes flere av.

Skuffet!

Jeg har hatt FRK i 20 år og har vært delvis fornøyd med han. Han er arrogant og til tider lite intressert i det jeg kommer å forteller. Jeg gruer meg til å komme med problemer til han pga jeg aldri vet hvordan han vil reagere. Om han er hyggelig eller uintrissert. Jeg ble i vår alvorlig syk. Jeg ble akutt opr og tatt beinmargsprøver. Jeg ble sykemeldt i 2mnd, når jeg da skulle be om 1uke til, kryssforhørte han med pga at jeg trengte lengere sykemelding pga vidre utredelse på UNN. Dette oppleves forferdelig ubehagelig og vondt. Jeg har en tøff turnus og jobber 75% natt på UNN. Jeg trenger både tid til å komme meg etter alt som har skjedd. men dette hadde han lite og ingen forståelse for. Han sykemeldte meg, men var kort og mutt. Det er vondt å ikke føle at man blir trudd. Han ringer meg altså opp og kryssforhører meg og er rimelig spydig på tlf. Dette ble så vondt for meg at jeg knakk helt sammen etterpå. Har nå byttet fastlege til min manns lege.

Ikke å anbefale

Nå går jeg fast til en annen lege på samme legekontor som jeg er svært fornøyd med, men han har vært en en del borte, men hatt en utrolig dyktig ung, kvinnelig vikar som stedsfortreder, men denne ene gangen fikk jeg time hos Frank, hadde aldri vært hos han før og presenterte skaden som jeg selv viste var relativt alvorlig med tanke på hendelesforløpet. Når jeg kom på timen virket det ikke som legen tok meg seriøs, det virker som han ikke trodde på skaden, smerten eller omsendighetene.

Sendte meg hjem med en sykemelding på 3 dager og betennelsesdempende. Etter de 3 dagene var gått kom jeg inn til en annen lege (Unni), heller ikke min fastlege hvor jeg fikk en ordentlig undersøkelse, hun sjekket skaden opp mot bøker, internett og konsulterte med noen andre før hun sykemeldte meg i en mnd tid, henviste meg til MR og spesialist.

For en stund tilbake ble jeg operert og er nå god som gull, no thanks to Frank. Arrogant type som ikke ser ut til og trives i jobben. Sikkert en god kunnskapsrik lege, men utrolig arrogant holdning og måte og kommunisere på dessverre.