Jonas Lian

Autorisasjon (2010)

Venteliste

16 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Jonas Lian er en av 83 fastleger i Tromsø

Siste vurderinger av Jonas Lian

Kunnskapsrik og seriøs

Hatt én time hos Jonas. Veldig fornøyd. Flink å lytte, spørre, gi råd. Og ingen tvil om at han tok meg seriøst og ville hjelpe meg. Profesjonell, kunnskapsrik og meget reflektert. Gikk ut derfra med en god følelse.

En svært dyktig lege.

Har hatt Lian som fastlege siden han startet ved da Legekontoret Stortorget. I min alder (58 år) har jeg i årenes løp vært innom en del fast leger. Mye på grunn av flytting. Poenget er at jeg ser på Lian som en svært dyktig, lyttende og forståelsesfull lege. Har vært gjennom en del viktige "prosesser" etter at han ble min fast lege. Han har grepet fatt i ting, fått ting gjort til det beste for meg som pasient. Er svært fornøyd med det han har utrettet. Og en ting jeg spesielt vil nevne er hans evne til å oppmuntre når ting er ille. Ser med litt "skrekk og gru" på at han blir borte frem til august 2018 p.g.a spesialisering . Det er en stor belastning å bytte fastlege når man har en som man har stor tillit til. Regner med at Nordlyslegene har satt inn en dyktig vikar for Lian. Men må bare innrømme at jeg ser fram til at han er tilbake om 1 år.

trivelig lege

har hatt Jonas Lian som fastlege i noen år og er godt fornøyd -ingen leger kan trylle når det gjelder s
sykdommer-man må selv påvise skader eller smerter og kunne fortelle hvilken plager man har

Anbefales på det sterkeste!

Jonas Lian er en fantastisk lege, han er respektfult, høflig, snill og jeg har stor tillit til han. Han lytter og svarer godt på alle mine spørsmål. Han viser høyt kunnskapsnivå. Jonas tar seg god tid til meg som pasient, noe som kan være grunnen til at det er noe forsinkelser ved legekontoret. Men det er verdt ventingen når man som pasient blir så godt tatt vare på når man kommer inn til timen sin. Legekontoret Jonas holder til på (stortorget 4 i Tromsø) er også veldig profesjonelt, helsesekræterene som sitter i skranken er også svært høflig. Det er ofte mulighet til å få time samme dag ved dette legekontoret, men hvis det er stor trengsel vil man ha mulighet til å bestille time hos noen av de andre tilhørende fastlegene ved legekontoret. Jonas anbefales på sterkeste!

Anbefales ikke

Har hatt han som fastlege i 2 år, og har hatt rundt 6-7 konsultasjoner på denne tiden. Alle disse gangene har han kommet med i beste fall middelmådige løsninger og bagatellisert bekymringer jeg har luftet, og jeg er helt enig i vurderingen nedenfor om at man får en følelse av at han vil gjøre seg ferdig med timen. Kunnskapsnivået han har vist frem under denne tiden er heller ikke noe å skrive hjem om. Dette, kombinert med at jeg opplevde at han håndterte en akutt situasjon svært dårlig, førte til at jeg byttet fastlege. Dette er ikke legen man vil ha når helsa svikter eller livet byr på de store utfordringer.