Dag Yngve Nordvåg
Tilleggskompetanse
- Dykkerlege
- Sjømannslege
Dag e dyktig, flexibel, interressert, lyttende og elsker utfordringer...
Som enkelte har nevnt så e det litt vanskelig å komme fram på telrfon til resepsjon, men ellers e dette et legekontor med en meget dyktig og trivelig stab - både leger og legesekretærer.
Har hatt Nordvåg som min fastlege siden 1998 og er den første fastlegen som har tatt meg og mine helseplager på alvor. Finner han ikke årsak til et problem, ja da henviser han meg til spesialister på UNN. Han er en fastlege som lytter til sine pasienter, som har både humor og selvironi. Han tar seg alltid tid til sine pasienter, noe som kan føre til at en må vente 10-15 minutter lenger enn det som var oppsatt timeplan, men det bryr meg ikke siden jeg vet at han bruker den tiden som trengs på hver enkel pasient. En topp lege og som jeg aldri kommer til å bytte ut.
Lyttende og faglig kompetent lege som gjør det han skal gjøre. Selv om det kan litt raskt i svingene av og til, har han bra med tid og henviser videre når det er nødvendig.
Fantastisk personale, alltid god service og korte ventetider.
Han er flink til å lytte hva pasienten har å si, han tar pasienten på alvor og gjør alt for å finne ut hva som er problemet.
Synes å være borte fra kontoret i en del tilfeller (videreutdanning e.l?)