Mikal Samuel Tønsaas
Han er dyktig nok, men tar aldri tlf hvis man trenger svar eller rådføres pga han heller vil møte pasientene personlig.
Er dette en måte for å tjene mest mulig på den minste lille ting???
Her er en fastlege som har gode egenskaper innen alle områder: dyktig i samtaler, stiller gode spørsmål, er effektiv når det trengs og oppleves som ekte interessert. Undertegnede med to barn på 2 og 4 år (vi har alle tre Tønsaas som fastlege) er veldig fornøyd! Selv om vi har flyttet til Kvaløya, kommer vi ikke til å vurdere og bytte.
En venn anbefalte Mikal Tønsaas som fastlege, så jeg byttet til Tønsaas. I begynnelsen opplevde jeg at han tok seg rimelig god tid, men etter hvert fremstod han som rastløs. Rent medisinsk virket Tønsaas habil nok, men så snart temaet dreide inn på de mer psykiske konsekvenser, ble han fjern, og svarte med setninger som lignet på klisjeer. Han virket ukomfortabel med det som falt utenfor pille-trillingen. Jeg følte at kroppen min ble ivaretatt, mens jeg som person gikk fra kontoret til Tønsaas med stadig stigende mismøye. Han er ikke min fastlege lenger.
Mikal er den beste legen jeg og mine barn har hatt. Utrolig kunnskapsrik og kompetent, men samtidig ydmyk når han er usikker. Han har det aldri travelt, spør alltid om det er noe mer/annet og husker tidligere legebesøk. Henviser til spesialister når det er behov for det. En føler virkelig at man blir tatt på alvor av Mikal!
Leger er som frisøra, funnet en som har peilig så blir man.
Kjempe kar det herrane!