Johanne Vold
Tilleggskompetanse
- Petroleumslege
- Sjømannslege
Hyggelig og tillitsfull /dyktig. Beste legen jeg har vært i kontakt med. Alltid lyttende og løsningsorientert. Takk og pris for at jeg har henne som fastlege.
Jeg har bare gode erfaringer.
Min sykdom ble godt fulgt opp. Jeg har blitt videresendt til spesialist og fått utført god behandling ved UNN.
Kontrolltimer er greit å bestille
Hyggelig , forståelsesfull og imøtekommende . Tar seg tid til pasienten . Rask til å foreslå løsninger eller behandlinger
Johanne er den beste fastlegen jeg har hatt. Hun har alle gangene jeg har vært der startet timen med å høre hvordan jeg har det generelt. Føler hun virkelig prøver å bli kjent med meg som pasient, ser alltid fram til legetime med henne.
Viser alltid forståelse og virker veldig kompetent. Virker som hun kan alt i hode!
Noe som jeg har mislikt tidligere med andre fastleger er at man blir sittende lenge å vente etter at timen har startet fordi de sitter å taster på pcn, enten for å gjennomføre noe som vi har kommet fram til (skrive i journalen, resepter osv) eller lese seg opp på journalen og sykdom(behandling). Dette er noe hun ikke gjør, hun er forberedt når du kommer! Og skriver sikkert resten etter at du har dratt.
Kunne ikke vært mer fornøyd!
Forståelsesfull, lyttende og flink til å gi tilbakemelding tilpasset hvem hun prater med. Også flink med barn. Veldig fornøyd.