Per Vidar Klemet Andersen
Hadde vedkommende som fastlege inntil Jan 2015. Plagdes med lysken i 10 år og måtte tilslutt til legen. Var vanskelig å få time grunnet legens reiser/permisjoner så det ble en turnuskandidat. Hun ordnet røntgen og siden hørte jeg ikke noe. Måtte da selv kontakte legen og be om resultatene. Fikk 5 min hvor jeg ble opplyst at jeg hadde slitasjegikt og måtte bytte hofte. Da jeg spurte fikk jeg en utskrift om atrose i hendene og sendt ut døra. Forstod fort at dette var alvorlig og med sterkt økende smerter måtte jeg gjøre noe fordi legen var tydeligvis ferdig med sin jobb! Byttet fastlege og hun tok seg tiden til å høre at jeg som har trent hele livet var helt funksjonshemmet. Hun henviste til fysioterapeut og ortoped. Da fikk jeg oppfølgingen som var nødvendig og skal bytte hofte nå i januar. I ettertid har det blitt forståelig hvorfor denne legen er den med flest pasienter på listen i Alta.
Per Vidar har sin styrke i at han kan mye og får ting til å skje. Jeg har fått mye god medisinsk hjelp fra han. Men han kan uten tvil bli bedre på mellommenneskelig kommunikasjon. Jeg har flere ganger hatt inntrykk av jeg oppfattes som luft, noe som ikke er så bra. Hvis han lytter mer og ikke med det samme avviser det man har å komme med så tror jeg at de fleste vil oppleve han som helt ypperlig.
Løsningsorientert. Følger opp. God å lytte. Tar seg god tid med kunden. Omsorgsfull. Presis. Ung og engasjert. Kunnskapsrik. Ser løsninger.
Hadde Per Vidar som fastlege de tre årene jeg studerte i Alta, og jeg må si at jeg er strålende fornøyd med han! Han tok seg alltid god til meg, han var grundig, og flink til å forklare hva han skulle gjøre, og jeg følte meg alltid godt tatt vare på hos han. Da de problemene jeg hadde ble møtt med hån fra legevakten, tok han meg seriøst og jeg ble heldigvis utredet - og det har jeg kun han å takke for. Anbefales på det varmeste!
Har hatt han som fastlege i 8 år og er veldig fornøyd. Tar seg iallefall tid til meg, og han undersøker grundig. Går regelmessig til helseundersøkelse der. Flott legesenter.