Oddbjørn Bertheussen
Har hatt Oddbjørn som fastlege i et par år nå og er utrolig fornøyd både når jeg har vært der med meg og med mine to barn. Han lytter, ser gjennom journalen og har et veldig godt humør. Utrolig flink med barn!
effektiv men overdriver det, for lite tid/redusert tid på timen, lang ventetid eller forskyvelse på avtalt time, tar antagelig unna for mange pasienter så kvaliteten blir dårlig med unødvendig nye timer oppå som resultat. uerfaren og ikke mottagelig (ikke tid)for mere eller annen informasjonsutveksling mellom pasient og lege(begge veier) slik at du går derfra usikker eller forvirret, raske avgjørelser der det er nødvendig men raske avgjørelser også som blir feile der litt mere tid kunne vært brukt. vokser antagelig på mere av erfaring(flere ulike tilfeller).lite tilgjengelig på tlf. og kommuniserer litt dårlig.ellers bra og tar pasienten på alvor.
Oddbjørn er en superhyggelig lege. Hadde han først i perioden han var tunuslege, og byttet til han når han ble fast lege. Leser journaler, er hyggelig og imøtekommen, og tar "pasienten" på alvor. Setter seg inn i sykdom, og tror deg når du forteller om dine plager. Anbefales på det sterkeste.
Oddbjørn Bertheussen er en lege som både har menneskelig og medisinsk innsikt. Viktigst er allikevel kanskje at han tar pasienten på alvor og lytter til det man har å si. Han har tydeligvis forstått at dette er ihvertfall halvparten av behandlingen!
Er veldig fornøyd med Oddbjørn, godt med en lege som faktisk leser journalen til sine pasienter. Tålmodig, godt humør og alltid tilgjengelig.