Peter Edison

Autorisasjon (2005)

Venteliste

49 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Peter Edison er en av 605 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Peter Edison

Veldig bra mann. Fryktelig forværelse

Jeg har brukt Peter i mange år. Han er en meget sympatisk og lyttende mann. Det blir litt sånn, at man får god lyst til å sitte en stund og snakke hyggelig sammen.

Nå er jeg ikke noe særlig syk, men jeg opplever at jeg får god rådgivning og hjelp med det jeg har behov for.

Det som trekker ned, er at forværelsebetjeningen er så overarbeidet at den ofte er direkte ubehagelig. Særlig på telefon, det er akkurat som om de glemmer at vi er mennesker som ringer - men, de er litt mindre ubehagelige ansikt til ansitk. Jeg kvier meg for å ta kontakt. Bare det å bestille time er virkelig guffent. Så ubehagelig betjening må reflektere en dårlig bedriftskultur, tenker jeg.

Men, Peter er gull.

En av de beste!

Etter et par dårlige erfaringer med fastleger i Oslo, var det en lettelse å komme til Centrum og dr. Edison. Usedvanlig hyggelig person, med gode "bedside manners" (eller i dette tilfelle "office manners"), som tok seg tid til å lytte til meg, forsto umiddelbart hvilke spørsmål jeg hadde, og kunne ikke bare svare på dem med en gang, men presenterte også ulike løsninger og fremgangsmåter, slik at jeg fikk best mulig innsikt i min egen situasjon. Veldig kompetent og med forståelse for pasienten! Kommer til å fortsette her! :-)

God doktor

Peter er en god og hyggelig lege som stort sett holder tiden.

Har alltid vært fornøyd med hans kunnskap og service.

Anbefaler gjerne Peter Edison for andre.

Kjempefornøyd

Jeg er veldig fornøyd med Peter som fastlege. Han husker meg faktisk fra gang til gang og husker hvor mange barn jeg har etc.

Ikke noe problem å få den hjelpen jeg har behov for.

Kan anbefales! :-)

Legen vil ha meg fortest mulig ut av legekontoret.

Legen er hyggelig,men virker stresset. Snakker fort paa ut og innpust fra jeg kommer inn. Alt skal gaa veldig fort. F.eks. en gang han hadde fatt flere
epikriser fra spesialister sa han naa har jeg to minn. til aa lese, deretter skummet
han igjennom epikrisene i en rasende fart. Deretter ga han meg feil informasjon,
om hva som sto i den ene epikrisen .Det samme gjentok seg en gang til.Jeg tviler
paa at noen kan oppfatte saa mye informasjon saa fort .Han har tatt meg alvorlig
flere ganger,problemet er at det er vanskelig for meg aa faa sagt det jeg skal,selv
om jeg fatter meg mest mulig i korthet. Flere ganger har han tildels faa minn. etter
at jeg kom inn gaatt og aapnet doren. Dermed har jeg blitt sendt ut av kontoret uten
at jeg bestandig har faatt mulighet til aa ha faatt sagt det jeg skulle.
Jeg kan ikke anbefale denne legen til noen som trenger omfattende oppfolging!
En av resepsjonistene var veldig utaalmodig.Har inntrykk av at paa Centrum
Fastlegegruppe AS skal en helst vaere frisk og rask,ellers er en til bry.