Kjetil Johnstad Gimse
Jeg kom i kontakt med Kjetil da mitt faste legekontor var stengt pga flytting for noen år tilbake. Jeg hadde gått på en real "smell" og var sykemeldt i nærmere et halvt år. Gimse fulgte meg opp på en utmerket måte i denne perioden. Jeg har ikke hatt han som fastlege, men etter disse månedene ønsket jeg det. Jeg er diabetiker og trenger jevn oppføging. Har hørt fra andre at han er av de beste på dette også. Flinke folk er opptatte folk, og derfor er jeg svært fornøyd med at Gimse hadde 10 ledige plasser nå...;-)
Tar seg tid
Empatisk og forståelsesfull
Effektiv og forberedt
Tilstedeværende i timene
Flink fastlege, hatt ham i mange år, vil ikke bytte
Tar seg tid til pasienten.
veldig flink til å følge opp etter time og ved henvisninger.
han ordner effektivt opp
Har selv byttet til denne legen, på grunn av gode erfaringer på legesenteret der.
Det kan være litt forsinkelser på venterommet der, men det er på grunn av at han tar seg tid til til alle pasientene. Og det er det verdt og vente litt på.
Lokalene til Ajer Legesenter er rene, ryddige og oversiktlige. Jeg har heller aldri hatt noen problem med dem som er ansatte på kontoret/laben der.
Han tar seg tid til å se høre og snakke med meg som person. Tar seg god tid til å gå gjennom journal og sette seg inn i min problemstilling og generelle sykdomsbilde. Han blir også med på NAV møter om det skulle være nødvendig. Effektiv men samtidig ingen hastverk. Noen ganger tid til en lengre prat andre ganger en kortere en. Kommer helt an på hva problemstillingen er. Sekretærene der borte er stort sett greie, bli og hyggelig.
Jeg kommer ikke til å bytte lege før jeg må. Meget fornøyd.