Dagfinn Sverre Aarskog
Aarskog er den best tenkelige fastlegen for meg. Han er effektiv, men lyttende. Faglig bunnsolid og samtidig medmenneskelig. Har full tillit til ham og føler jeg kan gå til ham med hva det skulle være.
Jeg har vært i hjelpesystemet i mange år , og skjeldent , faktisk aldri møtt noen m så åpent sinn .
Fra å gå fra undrende i første møte , til å tydelig ha satt seg inn i sakens kjærne til neste time .
Deretter trygghet i framdriften .
Anbefales .
Han er så god og snill. Bruker god tid, full forståelse, faglig flink, sympatisk og empatisk. Han utstråler "jeg tar deg seriøst og vil hjelpe deg". Jeg anbefaler han på det varmeste.
Har aldri opplevd verre lege. Totalt blottet for empati og forståelse, uprofesjonell.
Gikk til angrep på meg som person helt til jeg begynte å gråte, og likevel fortsatte han.
Dagfinn har høy faglig kompetanse og stor integritet. Han er flink til å lytte og gir ukompliserte tilbakemeldinger. Men det som til stadig imponerer meg mest er at Dagfinn alltid har din beste helse i fokus. Det er aldri snakk om å bli frisk nok til å jobbe, men at du skal bli helt frisk.