Diana Schnierer Selstø

Venteliste

Låst – ingen venteliste

Diana Schnierer Selstø er en av 43 fastleger i Øygarden

Siste vurderinger av Diana Schnierer Selstø

Den beste legen av alle!

Utrolig imøtekommende, lyttende, interessert og har tid, uansett hvor forsinket de er. Veldig flink med barna - første legen minstejenta ikke var redd. Anbefales på det beste.

Beste legen jeg har hatt

Sprudlende, morsom, flink, nøyaktig, effektiv. Jeg følte at jeg var i trygge hender. Vi trenger fastleger som henne!

Beste legen jeg har hatt!

Hun tar tid og lytter. Hun vil virkelig det beste for sine pasienter!

Flott lege!!

Diana er dyktig og flott lege. Får alltid den hjelp man trenger bare man kommer gjennom nåløyet som er telefonen på senteret. Der kan de bli bedre. Ellers har vi full tillit til henne og ho gjør det ho kan for oss.

Nøyaktig, hyggelig, imøtekommende

Jeg er en kar som oppsøker min fastlege svært sjelden, kan gå flere år mellom hver gang. Byttet tilfeldigvis til dr D da hun ble ansatt som fastlege i kommunene.

Måtte innom legen grunnet en ille halsbetennelse. Da jeg kom inn på kontoret første gang hadde hun lest seg opp på min journal og sett et litt høyt kolesterolnivå for 8 år siden. Hun "forlangte" å få sjekke blodtrykk/kolesterol, tok seg god til å undersøke med meg om min familiehistorikk mht hjerte/kar.

Jeg er i en familie med en del hjerteproblemer. Forhøyet kolesterol kan være farlig. Dr D tok dette svært på alvor, mye mer enn jeg selv har gjort. Nå går jeg på medisin for å senke kolesterolnivået Dr D har også sørget for at jeg har forstått hvor viktig det er for meg.

Kort oppsummert: En flott lege som veldig gjerne vil forebygge fremfor å reparere - kan ikke bli mer fornøyd.

Eneste negative er at det kan være vanskelig å komme frem på telefon til kontoret.