Reidun Margrethe Hansen Moe
Lytter lite og tar ikke pasienter på alvor, med mindre man har diagnose fra annet sted. journal føring er mangelfull. Så med mindre du vet hva som feiler deg og har diagnose fra annet sted så ikke vent oppfølging.
Anbefaler å finne annen lege.
Var sørmodig å bytte fastlege da jeg flyttet. Reidun Margrethe er helt fantastisk og jeg føler jeg ble hørt og ivaretatt både når det gjaldt fysiske og psykiske plager. Hun var enkelt å holde dialog med over meldinger eller telefon ved behov, og er flink til å følge opp behandlinger. Anbefaler henne på det varmeste! Takk for støtten.
Hun var arrogant, nedlatende til mine diagnoser og mente at siden jeg ikke ble bedre var det psykisk og alt satt i hodet. Alt kunne trenes vekk. Styr unna denne legen.
Hun burde jobbe med seg selv og ha litt empati og forståelse for sine pasienter
Reidun har alltid hørt på det jeg har å si, og har alltid fulgt meg opp på en veldig god måte. Hun har tatt prøver ved behov, og ikke bare avfeid med å "se an" osv. Veldig fornøyd med henne som fastlege.
Av og til tror ikke på pasienten på hvilken plager pasienten har og jeg har plager med ryggen hun av feier det bare at jeg har trenet for lite.