Torild Rødseth Brede
Tilleggskompetanse
har vært dær på time 3-4 ganger. men alikavell når jeg sender resept fornyelse så får jeg tilbake mld "hvem er du, du er ikke i arkivet i pasienter"
nekter å fornye resepter til satt dato.
rett å slett en pine uten like.
Tar seg til til å lytte, forstår og tar pasienten på alvor. God oppfølging. Opplever å bli hørt, og at hun engasjerer seg, føles som at hun virkelig bryr seg om pasienten.
Jeg har aldri opplevd en så god lege før, som ikke bare er kunnskapsrik og flink faglig, men som virkelig lytter til og ser pasienten sin. Mitt inntrykk av Torild er at hun oppriktig bryr seg om pasientene sine og helsa deres, følger opp og er tilgjengelig. Har ingen negative ting å si om henne.
De gangene jeg har vært til denne legen, har jeg følt å ikke blitt hverken sett eller hørt.Lite interessert i å lytte.Får nesten følelsen av å ikke være velkommen, virker rett og slett sur.
Hadde et godt inntrykk av denne legen etter første gangs besøk. (Bytte av fastlege, den forrige gått av med pensjon.) Følte at hun satte seg godt inn i mitt sykdomsbilde samtidig som hun tok seg tid til å lytte.