Alexandra Utgaard-Haugbro
Beste legen man kan ha. Hun er dyktig og oppdatert. Undersøker videre dersom hun er i tvil.Får kjapt svar på prøver og undersøkelser. Tom på kvelden kan man finne svar på helsenorge.
Hun er tilstedeværende og lyttende. Og har masse empati.
Valgte henne etter gode anmeldelser på legelisten og har inntrykk av de gangene jeg har vært inne hos henne at hun er flink, men stresset, og i 30 -40% er det vikar.Jeg prøver å være så rask som mulig, heldigvis er det ikke noe alvorlig med meg. Har opplevd å få svar på prøver etter 6 mnd om mangel på div. For å få henvisning til enkelt inngrep brukte jeg 2 t pga hun ikke skrev det riktig første gangen, har opplevd hun roper inn neste før jeg får reist meg fra stolen, føler meg ikke ivaretatt, og brukte privatlege i tillegg.
Ikke noe å utsette på henne etter flere år som min fastlege og mellom 5 og 10 konsultasjoner. Kan anbefales i høyeste grad!
Aldri hatt en bedre lege etter jeg fikk henne når hun kom til Storbyen. Føler meg trygg når jeg er hos henne og man føler man blir møtt med respekt og hun er en god lytter og kan det hun driver med.
Sarpsborg beste lege! Hun tar sine pasienter på alvor og møter oss/meg der vi er på en imøtekommende og svært positiv måte! Anbefales på det varmeste!