Waqas Akhtar Amin

Allmennlegespesialist og fastlege

Allmennmedisin

Autorisasjon (2011)

691 av 800 (Ensjøbyen Medisinske Senter)
0 av 1100 (St. Hanshaugen legesenter)

Waqas Akhtar Amin er en av 605 fastleger i Oslo
Waqas Akhtar Amin er en av 605 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Waqas Akhtar Amin

Can not get help

He seems like a kind person with good communication but as a doctor i think he is not a good choice.

He has 2 ways to approach to a problem;
1. lets wait and see if it will get worse or not, or
2. he does not know what shall be done, so he suggest you search for a private medical help because there will be a long waiting list to go to a specialist.

I totally would not recommend him as a GP, it didn't surprise me to see so many bad comments about him at all.

I hope he reads those comments and will find a way to improve him self.

Ekstremt dårlig med barn

Har vært hos Amin noen ganger med barna mine og hatt ekstremt dårlige opplevelser. Snakker ikke ril barna men bare de voksne, tar på barna uten å spørre, gav en sprøyte uten å si fra til sønnen min først. Helt OK for meg som voksen pasient men leser oftest bare råd fra nettet. Rekommanderes absolutt ikke.

?

Har hatt Waqas som fastlege i to år, og har vært hos han flere ganger. Hver gang jeg ringer ang time blir jeg bedt om å ringe 08.30 neste dag for å få akuttime, fordi alt er fullbooket, selvom jeg ikke nødvendigvis har et akutt problem. Han kvier seg for henvisninger, sjekker ikke opp i symptomer og viser ingen empati. Det virker som han helst vil ha meg ut igjen så fort jeg har kommet inn i rommet, og han kaster heller en sykemelding etter meg enn å prøve å finne ut hva som er galt/hjelpe meg. Jeg oppsøker per nå heller legevakt enn å dra til han, i vente på ny fastlege. Jeg har blitt sendt gråtene ut flere ganger, og de ganger det faktisk har blitt tatt tester har det vært fordi jeg har mast meg til det, og da himler han nesten med øynene når han går med på det. Dårligste legen jeg har vært til noen gang. Jeg har også flere ganger blitt sendt til Rebecka på nabokontoret hans, og de gangene jeg har vært hos henne har jeg fått vanvittig mye bedre hjelp og ikke minst oppfølging, og symptomer jeg tidligere har fortalt W om har jeg fått hjelp til med en gang hos henne etter kun 1 time.

Et offer

Vil beskrive Amin som et offer for tidspress han til stor grad velger å legge på seg selv. Ser han har mange tilgjengelige plasser ledige hos seg, men han burde først innse at han må ha tid til de pasientene han har før han velger å ta flere. Virker som han er mest interessert i å få pasienten ut når en først er kommet inn. Har vært hos denne mannen tre ganger på litt over et år, noe som er helt uvanlig for meg, hyppigheten mye grunnet null svar på noe som helst alle gangene. Ute etter 5 min alle gangene, den siste av eget valg grunnet den samme ignorante holdningen som alle gangene, noe som gjør at tiden min hos han er fullstendig bortkastet. Håper han tar seg bedre tid til de som virkelig trenger det, og at jeg på bakrunn av selvopplevd empiri ikke kan generalisere. Trist å se hvor mye bedre det private ivaretar kunden enn det offentlige på dette punktet.

Rolig og flink

Har bare positive opplevelser med Amin. Vært hos ham ved både skader og sykdom og han tar meg alltid på alvor. Ser det er noen som rakker ned på legen her, men de meningene reflekterer ikke mitt inntrykk. Han er vel dog ikke en fyr du kan gå å bestille en sykemelding hos, uten å ha en lidelse (og det er en bra ting)