Khalid Mahmood
Da jeg måtte bytte fastlege for noen år siden hadde jeg egentlig bestemt meg for en kvinnelig lege og fikk det. Men da hun sluttet etter kort tid, fikk jeg tilfeldigvis en time hos Khalid Mahmood, og han er fortsatt min fastlege. Han er en flott lege, alltid rolig og snill, og faglig dyktig. Jeg håper at jeg får beholde ham lenge!
Lytter og er grundig under konsultasjoner. En god menneskekjenner med faglig tyngde. Kan absolutt anbefales.
Jeg er heldig som har han som min fastlege. Han er enkelt og greit best.
Hører så skjekker grundig. Vil ikke slippe deg før han er sikkert på han har gjort alt som skal gjøres.
En lege som virkelig forstår, og har stor faglig dyktighet.
Tar seg god tid, men samtidig effektiv.
Jeg ble anbefalt Dr.Khalid Mahmood av flere jeg kjenner siden jeg var på utkikk etter ny fastlege og mitt førsteinntrykk av han var veldig positivt!
Han opprettet raskt en veldig god og åpen dialog hvor han ikke bare ga råd om behandling basert på hans gode kompetanse og kunnskap,men han tok også hensyn til mine tidligere erfaringer og lyttet til det jeg fortalte og kom over som veldig empatisk og oppriktig siden han er ute etter å finne den beste løsningen og behandlingen for pasienten på første time.
Han er også lett å få tak i på telefon,til tross for at han har så mange pasienter!
Så lenge man ringer til sekretæren så setter de deg som oftest over med en gang,eller gir beskjed til han om at du har ringt og da ringer han opp igjen så fort han kan,ofte tar det bare 30.min.-2+ timer,eller i verste fall ringer han opp igjen samme dag på ettermiddagen!
Jeg anbefaler han virkelig på det sterkeste!