Dina Wikstrøm
Bestilte time og fikk time først etter tre uker. På dagen for timen ble jeg en halvtime forsinket ifm levering i barnehage og ringte da inn for å melde fra at jeg ble forsinket. Fikk da beskjed at jeg ikke fikk noen time den dagen allikevel og at neste time er først om 9 dager. Har derfor ikke noe grunnlag for å vurdere legen, men veien frem til å få en legetime oppleves som alt for lang.
Dina Wikstrøm er en dyktig og omsorgsfull lege. Hun tar seg tid til lytter på dine problemer. Hun er den første legen jeg har hatt som har øyekontakt når du snakker med henne. Anbefalles på det sterkeste..
Kjempeflott lege, hun tar problemene med en gang og sender videre når det er nødvendig.
Opptatt av oss som pasienter
Blid og hyggelig.
Dina Wikstrøm er den mest sympatiske og hensynsfulle legen jeg har har møtt - noensinne. Hun evner å se mennesket, ikke bare pasienten, og er meget omsorgsfull og sympatisk. Hun seg godt inn i den enkelstes situasjon. Jeg var deprimert og i en vond periode av livet - hun satte av tid og snakket med meg. Forfriskende at en lege faktisk har tid til å lytte og later til å bry seg uteover det som kan fikses med medisiner. Anbefaler henne på det sterkeste! Varmere lege har jeg aldri erfart.
Dina Wikstrøm er en veldig dyktig og omsorgsfull lege. Hun prøver alle muligheter for å gi den beste behandlingen og henviser videre til riktige instanser.
Jeg er kjempefornøyd. Anbefales!