Elin Hestvik

• Barnesykdommer

Autorisasjon (2003)

Venteliste

Låst – ingen venteliste

Sletten Allmennpraksis Telefonnummer55 27 71 7055 27 71 ...
Vilhelm Bjerknesvei 4-10 5081 Bergen
Elin Hestvik er en av 267 fastleger i Bergen

Siste vurderinger av Elin Hestvik

Anbefales ikke

Har ikke blitt tatt på alvor. Hun ville ikke hjelpe selv om jeg gråt og hadde vont. Det var liksom nok med blodprøve for å finne ut hvorfor jeg har det så vont i magen. Prøvde å komme til henne flere ganger, men ble bare sendt ut. Fikk nok, bytter fastlege!

...

Min opplevelse er at jeg ikke har blitt tatt på alvor. Jeg har ikke følt meg hørt eller fått god nok hjelp. Jeg ønsket henvisning videre, noe hun mente ikke var nødvendig. Hun gikk til slutt med på det, men jeg fikk aldri noen innkalling, hun henviste altså aldri videre. Utrolig useriøst!

Man vet heller aldri hvilken lege man kommer til. Det siste året har det blitt endret tre ganger!

For ikke å snakke om vikaren hennes, Natalya Oppheim(?)! Som var utrolig frekk og ikke kunne stort om medisinfaget. Jeg er 110% sikker på at jeg hadde gjort en bedre jobb selv. Hun skulle helst aldri jobbet som lege!

Det eneste positivet med legesenteret er helsesekretærene!

Flink

Dyktig lege som også er pediater. jobber/jobbet på barneklinikken på Haukeland i tillegg. Et pluss hvis man har barn! Måtte dessverre bytte fastlege da hun gikk i svangerskapsperm., for jeg opplevde vikaren som uhøflig, frekk, og umulig å kommunisere med. Ble avbrutt, overkjørt, og hun ville ikke sykemelde meg fordi hun syns jeg SÅ for frisk ut.

BEST!

ho er den beste legen jeg har hadd. har ønsket at jeg har ikke byttet, Men da ho hadde permisjon , hennes virka var altfor dårlige.. vet ingenting om medisin. De må alltid "googled" for å gi råd... derfor nødt å bytte. Lege Elin Hestvik er veldig dyktig. veldig bestem. og god lytter, ta pasienter alvor. vil gjerne har ho tilbake som min fastlege. :)