Einar Skeivik

Autorisasjon (2006)

Venteliste

2 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Einar Skeivik er en av 15 fastleger i Randaberg

Siste vurderinger av Einar Skeivik

Fantastisk

Fantastisk lege, som tar seg tid til å lytte å gjør alt for å hjelpe.
Han er lett å snakke med og du føler deg ivaretatt.

Fantastisk fastlege.

Er veldig fornøyd med min fastlege Einar Skeivik. Han har forståelse for mine problemer. God å snakke med, tar seg god tid, og bruker tiden effektivt, på den tid han har. Jeg er alltid nervøs før jeg skal inn til legen, men når jeg har kommet inn og satt meg i stolen, blir jeg helt avslappet. Han gjør en glimrende jobb i mitt tilfelle. Damene på labben er hyggelige, resepsjonen det samme. Jeg kommer lett igjennom på telefonen, og for alltid et svar på spørsmål. Noen ganger har jeg trengt haste time samme dag, og alltid fått komme inn. Fantastisk. Har bare godt å si om alle på Randaberg medisinske senter.. Kan anbefales.

Lite engasjert og lyttende

Var med han med vårt barn på 1 år, og fikk følelsen av at han ikke var interessert i å høre på oss. Han virket noe forutinntatt på at det ikke var noe sykdom, og ville ikke undersøke noe nærmere på tross av vi fortalte at symptomene var litt fra og til og at de akkurat under legebesøket var fraværende. Vi synes en lege bør lytte til hva som er normal og unormal oppførsel for barn under 1 år, da det er vanskelig å se på barn en ikke kjenner i løpet av en 10 minutter undersøkelse, dette fikk vi inntrykk av legen ikke var interessert i.

Imøtekommen og faglig dyktig!

Hans tilstedeværelse oppleves 100% ekte, noe som gir en trygg og resultatorientert konsultasjon. Han er åpen for diskusjon og foreslått behandling er basert på en tosidig kommunikasjon.

Beste legen jeg har hatt i mine 57 år.

En lege som ser deg og bryr seg om hele mennesket. Etter å ha slitt i 18 år er livet snudd på hode, til det positive. Bryr seg om hele mennesket, og tar deg på alvor.