Tahira Gilani Mehrnawaz
Jeg har byttet endel fastleger siden jeg flyttet til Oslo. Dette på grunn av at jeg har følt meg lite ivaretatt, og av og til også opplevd å bli feilbehandlet.
Jeg er så glad for at jeg fikk byttet til Tahira da hun hadde ledig plass, og jeg kommer ikke til å bytte igjen, med mindre jeg skulle finne på å flytte langt unna.
Tahira er kunnskapsrik, medmenneskelig, tar seg tid til pasienten og er på ingen måte nedlatende eller anklagende, noe jeg har opplevd hos andre fastleger.
Alt i alt er jeg svært fornøyd med å ha Tahira som min fastlege.
Har i flere år prøvd å få timer med Tahiti uten hell. Jeg blir bare satt opp på timer med de andre legene. Har møtt henne 4-5 ganger siden jeg fikk henne som lege. Veldig dårlig ettersom jeg da ikke får tatt opp viktige og seriøse saker siden det er ting jeg vil ta med min egen fastlege. Resepsjonisten er også utrolig uhøffelig og utaler seg om ting hun absolutt ikke har noe med.
Tahira er en imøtekommende og vennlig lege, samtidig som hun er faglig dyktig. Veldig fornøyd med henne som fastlege.
She's so dedicated to her job, spends a lot of time to explain and her diagnosis is perfect. I'm so happy with her.
Min lege i 5 år. Lytter forklarer og tar seg tid på en god måte for pasientene. Jeg bytter lege nå i juli 17 fordi jeg har fått meg fastlege i Drøbak hvor jeg bor.