Sveinung Eide
Endelig har jeg fått en fastlege som er god på kommunikasjon og som viser at han tar deg alvorlig. Alltid hyggelig og omtenksom, han hører på dine egne tanker om din helse. Veldig lett å prate med. Kjempefornøyd!
Veldig fornøyd: når jeg kommer til konsultasjon, hører han på meg, gjør undersøkelsen og forklarer tilstanden slik at jeg får bedre ide på hva som er galt. Han svarer også gjerne på spørsmål hvis jeg har noen.
Jeg liker også at han unngår unødvendig medisinering, og gir klar beskjed om at jeg skal komme tilbake hvis problemet ikke går over tid (og hvor lang tid ca.)
Jeg føler at det er lett å kommunisere med ham: han var vikar for min tidligere fastlege og forskjellen i opptreden var hovedårsaken til at jeg byttet fastlegen.
Tar deg på alvor! Er ikke, som mange andre, en typisk "pillelege". Henviser deg heller videre til eksperter for grundigere utredninger istedenfor å skrive ut en masse piller :-). Passer meg med "pilleskrekk" meget bra...
Lite hyggelig, arrogant og gir inntrykk av å ikke like pasienten. Aggressive tendenser.
Sluttet på legesenteret etter møte med denne legen.
Oppmerksom og hyggelig lege som gir meg meget god oppfølging. Tar alltid kontakt hvis det er noe feil med blodprøver eller lignende.