Sveinung Eide

Autorisasjon (2003)

Venteliste

4 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Sveinung Eide er en av 605 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Sveinung Eide

Flink, hjelpsom og proff

Oavsett vilka krämpor och problem jag hade så var Sveinung alltid lika lyssnande och lösningsorienterad. Han skickade remiss vid tvivel och hade tillit till patientens bedömning av arbetsförmåga vid sjukskrivning. Bra doktor som vet vad han gör. Cellprov, p-stavinsättning och uttagning, hjälp med rökslut och råd vid skador och sjukdom är saker som denna doktor klarat galant. Enda anledningen till att jag bytte var för att jag flyttade från stan.

Første og siste gang!

Dette var ingen hyggelig opplevelse, og gikk ut fra lege kontoret med dårlig følelse.
Han var arrogant og belærende, og langt fra hjelpsom! Jeg har vært pasient ved Centrum fastlegegruppe over mange år, og første gang jeg har en så lite hyggelig opplevelse.
Ønsket erklæring på engelsk på medisiner jeg bruker på reise, "kan ikke de bare slå opp hva medisinene brukes til da"? var svaret jeg fikk!
Så han burde vel ta seg en tur ut av Norges land for å forstå hvordan verden fungerer!
Hadde flere saker jeg ville ha svar på, og like lite behjelpelig der.
Heldigvis er han ikke min fastlege, jeg hadde i så fall byttet tvert!

Bra lege!

Lytter oppmerksomt, svært behjelpelig, kortfattet og effektiv, profesjonell og høflig. Veldig fornøyd med min fastlege gjennom noen år nå, anbefales.

Den verste legen jeg har hatt

Du får følelsen av at han vil ha deg så fort ut av legekontoret som mulig så snart du er kommet inn, og at han heller ønsker å tjene penger på deg snarere enn å hjelpe deg. Har er ikke særlig behjelpelig. Han har et fryktelig temperament og jeg opplevde ham som svært ubehagelig. Jeg vil uten tvil fraråde enhver person å bruke ham som fastlege.

Imøtekommende og respektfull

Sveinung Eide er imøtekommende og respektfull overfor deg som pasient. Han har en stille, "laid back" stil som noen kan tolke som manglende interesse, men han lytter desto bedre. Han kunne nok - og det gjelder nok mange fastleger - vært mer proaktiv og spørrende i forhold til pasientens behov.