Ingrid Heinesen Thorn
Vennlig og rett på sak. Henviser videre når det er påkrevd. Esholdt fjerner også små føflekker og er dyktig på det.
Jeg har kun positive ord, da jeg hver gang har fået den bedste behandling :-)
Meget høflig og snakker også dansk :-)
Ingrid har vært min fastlege i mange år og har alltid tatt meg på alvor. Har hatt mange plager og hun har virkelig stått på for meg. Sendt meg videre til spesialister, fulgt meg opp og støttet meg gjennom vanskelige perioder. Føler meg 100% trygg og vet at jeg er i de beste hender. Kommer aldri til å bytte fastlege.
Jeg har gått til Ingrid Esholdt i fem år. Hun er nokså lett å få time hos. Hun fremstår kald ved første møte, og bruker ingen tid på personlig prat. Hun har sjekket barna for alle plager de har hatt oppover, og hun har alltid vært dyktig. Men hun fremstår noe kjølig, og tar ingen initiativ til å varme opp stemningen som noen ganger er viktig hos en lege. Hun virker som om hun har dårlig tid, men svarer alltid vennlig og korrekt. Hun virker svært nøyaktig og henviser ofte til spesialister, hvis hun trenger hjelp eller er usikker.
Har gått hos henne i lang tid, men har aldri følt at jeg fikk noe spesielt kjennskap til henne. Lytter ikke på meg, henviser bare videre uten å gjøre noe, stoler ikke på meg, ser ikke på meg. Ingen lege jeg vil ambefalle til småbarns familier, hun er overlegen og har altfor mange pasienter til å ta seg tid til å bry seg om hvordan du har det.