Ellen Anita Fagerberg
Fagerberg må være byens beste lege. Kjedelig at hun ikke jobber heltid, men vikaren som utfyller henne, Kristin Haugen Gladsø, er også flott.
jeg er takknemlig for at det finnes legen som henne,
har kjent henne i over 20 år, hun forstår alt som jeg går gjennom, selv om jeg klarer ikke å fortelle alt pågå alle mine psykiske & sykliske helse, meget fornøyd & håper det fortsetter alltid.
Men jeg har ikke vært fornøyd med legene som har vært vikariater, og hun har fått beskjed om dette og hvorfor,. takk
Vikarene på dette legekontoret er jeg ikke særlig fornøyd med Kristin haugen Gladsø virker usikker og klarer ikke gjøre pasienten fornøyd ville få meg ut av kontoret fortest mulig.
Jeg har flyttet en del de siste årene og har byttet lege mange ganger på grunn av det. Har vært veldig fornøyd med tidligere fastleger, men må si at Ellen Fagerberg skiller seg ut i positiv forstand.
Hun er kvikk, blid og en god lytter. Faglig sterk med høy integritet. Flink til å gi råd der det trengs, og tar meg alltid tatt på alvor. Oppfatter henne som et empatisk og varmt menneske. Er alltid trygg på at hun gjør vurderinger som er til det beste for meg. Hun er av og til litt etter tiden, men det skyldes at hun bruker den tiden som trengs på pasientene sine. For meg er det viktigere enn at man alltid er på skjema :)
Nå har jeg flyttet ut av nærområdet hennes til en annen del av byen, men vil beholde henne som lege så lenge som mulig, til tross for at reiseveien egentlig er litt for lang.
Ellen er imøtekommende, varm, klok, blid og veldig tilstede. Som pasient føler jeg meg veldig godt ivaretatt. Hun gir gode råd, er flink til å lytte og kan være streng når det er nødvendig. Da alltid med en god forklaring. Anbefales på det varmeste! : )