Tone Cathrine Giercksky

Autorisasjon (1997)

Venteliste

350 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Tone Cathrine Giercksky er en av 605 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Tone Cathrine Giercksky

Den beste legen

Vil bare skryte av Dr. Giercksky, som er den beste legen jeg har hatt noen gang (jeg har hatt mange). Hun tar jeg tid til å lytte ordentlig, har gode råd og ser hele meg. Undersøker det som trengs og er flink til å henvise videre hvis det er behov.
Hun smiler alltid når jeg kommer og holder øyekontakt, man får virkelig en følelse av å bli sett.

Hun er noen ganger litt forsinket, men for meg gjør det ingenting, da hun ikke lar dette gå utover timen og jeg vet at jeg får den hjelpen jeg har bruk for. Hun ringer raskt tilbake når man prøver å nå henne.

Jeg har gått til henne i mange år nå med mange ulike helseplager, både fysisk og psykisk. Jeg kunne ikke drømt om å ha en bedre lege enn henne. Anbefaler henne til alle, dessverre har hun sjelden ledige plasser, mest sannsynlig fordi hun er så fantastisk. Håper jeg kan ha henne som lege for alltid.

An awesome Doctor!

Dr.Tone Cathrine Giercksky has been my wife and kids GP for years. She's patience and understanding. She takes her job seriously to give you the best aid.
My wife was concerned about changing doctors when moving from UK to Norway until she met Dr. Tone Cathrine Giercksky.
Takk for at du den beste legen.

En fastlege som respekterer meg!

Før jeg byttet til Giercksky var jeg aldri helt fornøyd med fastlegen min. Tone er den første legen jeg føler ikke møter meg med kritisk distanse. Hun tar derimot min egen vurdering på alvor, tar seg tid til å bli ferdig med temaene jeg vil snakke om og virker konsentrert på meg når jeg er der, ikke distrahert eller styrt av klokka. Om det fører til noe ventetid gir det iallfall mye mer tyngde og troverdighet til behandlingen en får.

Tok meg ikke seriøs

Hun avfeier raskt ting som jeg tror kan være noe galt med meg og fniser det bort. Følte ikke at hun tok meg seriøs og ikke flink til å berolige da jg var der sist.

Fantastisk lege!

Tone Giercksky er den beste legen jeg har hatt. Hun er imøtekommende og blid, og tar seg tid til deg som pasient. Følte en stor trygghet ved første møte. Man stoler på hennes store kompetanse. Hun er en lege som virkelig bryr seg og yter mye mer service enn hvilken som helst annen lege jeg har møtt på.

Kan anbefale henne på det sterkeste!